Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na serwer MiniGames || DOWNLOAD FREE || Minecraft

metin21998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzydka jest... po co nam jakaś szitowa paczka pluginów na 'bukit++'?

Szkoda naszego i twojego czasu.

Paczka pluginów na bukit++ ? Jesteś trollem, czy idiotą?

20utztj.jpg

Opublikowano

Jak ktoś tworzy serwer minigames, to znaczy, że to duże przedsięwzięcie więc zrobią własny spawn. Inaczej każdy będzie wyjeżdżał, że wszystko z neta. Niepotrzebne 

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Bardzo fajna mapa, dziękuje za udostępnienie.

Takie lobby powinno być wszędzie ^^

Plusik

Opublikowano

To lobby przypomina mi trochę zlepek różnych innych, które już kiedyś widziałam. Ogólnie jest na nim spory misz-masz i lekki bałagan. Elementy nie bardzo do siebie pasują. Przydałyby się też jakieś zabudowania od zewnątrz bo wygląda to dość pusto. Popracuj nad tym lobby, albo spróbuj zrobić jakieś nowe, lepsze.

Opublikowano

To lobby przypomina mi trochę zlepek różnych innych, które już kiedyś widziałam. Ogólnie jest na nim spory misz-masz i lekki bałagan. Elementy nie bardzo do siebie pasują. Przydałyby się też jakieś zabudowania od zewnątrz bo wygląda to dość pusto. Popracuj nad tym lobby, albo spróbuj zrobić jakieś nowe, lepsze.

Nie chce mi się już w klocki grać *.* To moja stare lobby servera MiniGames.

Dzięki za opinie.

20utztj.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie ten spawn/mapa wgl. nie pasuje na minigames i raczej nie chciał bym go widzieć na serwerze na którym gram. 

Mapa ma być uporządkowana i jakoś porządnie zbudowana, a ta trochę taka nie jest... ;(

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...